Доставка на контейнери за строителни отпадъци

Контейнер за строителни отпадъци жълт

Чудите се къде да изхвърлите отпадъците от ремонта или строителната Ви дейност? Не е нужно да търсите повече. CS-BG знае отговорите и разполага с необходимия ресурс, експертиза и разрешителни за това.

Контейнери под наем

Ако правите ремонт на жилището си или сте изпълнител на строителен обект, ще имате нужда от надеждна услуга за наем на контейнери, тъй като законово строителните отпадъци се изхвърлят само на специализирани за целта сметища.  Услугите по наем на контейнер, които предлагаме, са на конкурентни цени в рамките на град Пловдив и областта и са достъпни за продължителни периоди от време. Независимо дали работите по събаряне на огромни бетонни плочи, покривни конструкции или домашно преустройство, нашите контейнери са подходящи за всеки проект.

Изберете размер

Ние сме гъвкави и разполагаме с две големини контейнери за строителни отпадъци – 4 кубика и 5,5 кубика.
Според Вашите потребности ще Ви консултираме и предложим най-подходящия за нуждите Ви контейнер.

Контейнер за строителни отпадъци 4 куб.м.

Подходящ е за малки до средни ремонти. Вместимост на контейнера до 6 тона строителни отпадъци.
Можете да изхвърлите до 100 бр. строителни чували.

Контейнер за строителни отпадъци 5,5 куб.м.

Подходящ е за отпадъци от средни до големи ремонти.
Вместимост на контейнера до 7 тона строителни отпадъци. Можете да изхвърлите до 120 бр. строителни чувала.

НАВРЕМЕ!

 Времето е от ключово значение при планирането и извозването на Вашите отпадъци от строителни дейности в градска среда. Планираната бърза доставка на контейнер, вдигането му и регламентираното извозване са основен приоритет в услугата на CS-BG, така че можете да разчитате на нас. Вашето работно пространство и улица ще бъдат чисти, защото с планираното извозване ще неутрализирате всяко неудобство от натрупване на отпадъци. Нашата комунална услуга е подходяща както за строителни обекти и изпълнители на проекти за отстраняване на едри и малки отпадъци от разрушаване, така и за жилищни ремонти по преустройство и обновяване. Всичко това позволява ежедневието Ви или това на Вашия бизнес да работят безпроблемно.

Независимо от големината на ремонта, нашите консултанти предварително ще фиксират за нуждите Ви точния размер и цена на контейнер за строителни отпадъци и ще го изпратят за Вас в точното време и на конкретното място!


В НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ

1

Планирайте подробно ремонтните си дейности според бюджета и личния си график. Готови ли сте с Вашия проект?

2

Обадете ни се или ни пишете за поръчка на контейнер с количествени и времеви детайли така, че да бъдем възможно най-полезни.

3

Правим резервация, като конкретизираме размера и цената за извозване на отпадъците Ви и насрочваме доставка на контейнер.

4

Доставката на контейнера ще бъде направена на определеното от Вас място, за да свършите работата си възможно най-удобно.

5

Когато сте готови и строителният отпадък е натоварен, просто ни се обадете и ние ще организираме вземане на контейнера в уречения срок.

 

Поръчайте контейнер за строителни отпадъци за Вашия обект

Пишете ни

Scroll to Top